Despre noi

After School Karate

Despre noi

After School Karate este un program educational care vine in completarea celui oferit de scoala.
Acest program este un serviciu care nu se substituie familiei dar ajuta parintii.

Proiectul nostru este construit pentru a oferi micilor sportivi scolari cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani, posibilitatea de a fi supravegheati de personal cu pregatire speciala, intr-un cadru prietenos care le va stimula capacitatile de relationare interpersonala cu cei de aceeasi varsta dar si cu adultii.

Frecventarea programului After School Karate va aduce copilului sentimentul de valoare personala, castigarea increderii in sine, dezvoltarea creativitatii, inteligentei emotionale si a spiritului de echipa ; ajuta copilul sa devina responsabil si disciplinat prin practicarea zilnica a sportului dar si prin alte activitati educationale.

After School Karate -ofera zilnic copiilor o ora de sport si cursuri de kyokushin karate, o disciplina care reprezinta o arta martiala japoneza.. Prin practicarea acestui stil de karate copiii vor invata in primul rand ce este disciplina, respectul fata de ceilalti, ca nu poti castiga intotdeauna locul intai dar poti sa te lupti in permanenta pentru a-l obtine;

Beneficiile programului sunt multiple: disciplină, atenție, coordonare, echilibru, o mai buna memorie și concentrare, spirit de echipa, autocontrol, echilibru interior, curaj, un tonus bun, dobândirea calităților motrice….. si bineînțeles că toate vin pe rând, cu răbdare dar mai ales prin perseverență. 480 mp sunt destinati in totalitate petrecerii timpului de dupa scoala a copilului dumneavoastra.

Cadre didactice, profesori si instructori sunt angrenati in desfasurarea diverselor activitati de care va beneficia fiecare copil inscris in programul nostru, timp de 6-7 ore/zi


Propria noastra sala de sport, ultramoderna, in suprafata de 240 mp este pregatita sa-si primeasca micii campioni sau pe cei care doresc sa faca miscare intr-un cadru organizat .

Vestiarele si grupurile sanitare separat concepute pentru fete si baieti, salile de clasa incapatoare si cu un mobilier vesel si comod , receptia unde sunt primiti parintii si unde se odihnesc cei mici, locul de servit masa special amenajat sunt doar cateva din lucrurile care ar trebui sa va starneasca curiozitatea de a veni sa ne cunoastem.

After School Karate va preia copilul de la scoala cu autoturismele proprii si dumneavoastra parintii ii veti prelua la ora 18 dupa ce toate activitatile pentru pregatirea unei noi zile scolare au fost deja incheiate. Nu ezitati sa ne faceti o vizita pentru a va convinge ca veti face o alegere buna pentru copilul dumneavoastra intr-un spatiu modern, amenajat si conceput special pentru cele mai exigente gusturi.


After School Karate- ASK, va asteapta si in vacanta de vara pentru a da startul la ASK- SUMMER SCHOOL. Scoala de vara conceputa pentru copilul dornic de joaca si anturaj si pentru parintii ocupati.

Contact

+40 735 012 297

Luni - Vineri : 12:00 - 21:00

afterschoolkarate@yahoo.com

© 2022 by AF for After School Karate