Campioni

Profesionalism

Seriozitate

5/5

Unul din cele mai moderne after school-uri din tara este acum in Buzau. 480 mp sunt destinati in totalitate petrecerii timpului de dupa scoala a copilului dumneavoastra. Cadre didactice, profesori si instructori sunt angrenati in desfasurarea diverselor activitati de care va beneficia fiecare copil inscris in programul nostru, timp de 6-7 ore/zi.

Propria noastra sala de sport, ultramoderna, in suprafata de 240 mp este pregatita sa-si primeasca micii campioni sau pe cei care doresc sa faca miscare intr-un cadru organizat 

Vestiarele si grupurile sanitare separat concepute pentru fete si baieti, salile de clasa incapatoare si cu un mobilier vesel si comod , receptia unde sunt primiti parintii si unde se odihnesc cei mici, locul de servit masa special amenajat sunt doar cateva din lucrurile care ar trebui sa va starneasca curiozitatea de a veni sa ne cunoastem.

After School Karate va preia copilul de la scoala cu autoturismele proprii si dumneavoastra parintii ii veti prelua la ora 18 dupa ce toate activitatile pentru pregatirea unei noi zile scolare au fost deja incheiate. Nu ezitati sa ne faceti o vizita pentru a va convinge ca veti face o alegere buna pentru copilul dumneavoastra intr-un spatiu modern, amenajat si conceput special pentru cele mai exigente gusturi.